Bags against breastcancer

Hedgren laat zich van zijn mooiste kant zien. Voortaan schenken wij 2% van onze omzet van de vrouwencollectie aan Think-Pink. We werken al langer samen met de nationale borstkankercampagne, en breien nu een structureel luik aan die samenwerking.


Een steeds sterker engagement

Sofie Hertog van Hedgren legt uit waarom het Belgische merk deze stap zet: “We wilden meer doen dan een bepaald bedrag schenken. Met deze actie doen we een beroep op onze medewerkers, verkooppunten en klanten om samen borstkanker geen kans te geven.”

En daar blijft het niet bij. “We lopen ook mee op verschillende Think-Pinkevenementen, zoals de Race for the Cure. Het ingezamelde bedrag gaat naar wetenschappelijk onderzoek in België. Zo willen we mee het verschil maken”, vult ze aan.

Nieuwe samenwerkingsvorm

Voor Think-Pink is dit een nieuwe manier van samenwerken met partners. “Het toont aan dat zij zich structureel willen engageren in de strijd tegen borstkanker. We hopen dat andere bedrijven hun voorbeeld volgen. We geloven vast in het succes van de actie, want een mooie tas maakt elke vrouw blij”, lacht voorzitter Heidi Vansevenant.

PREVIOUS STORY NEXT STORY